FAQ

Mitkä ovat Grip-sukat?

Grip-sukat ovat urheilusukat, joiden pohja on varusteltu pitämistä lisäävillä grip-elementeillä. Grip-sukat tehostavat suorituskykyäsi varsinkin nopeissa liikkeissä ja käännöksissä, pitämällä jalan tukevasti paikallaan kengässä.

Salve Grip-sukat ovat pehmeän mukavat jalkaterästä ja varren kompressio pitää jalkasi terävinä koko suorituksen ajan.

Mitä hyötyä Grip-sukista on?

Grip-sukat pitävät jalat paikallaan kengässä, tehostaen nopeita suunnanvaihdoksia ja liikkeitä vauhdikkaissa tilanteissa. Pidon myötä sukat myös ehkäisevät rakkojen syntymistä.

Salve Grip-sukkien kompressio ja pitävä grip-pohja ehkäisee myös venähdyksiä ja muita alaraajan mahdollisia vammoja. Sukkiemme laadukkaat materiaalit pitävät jalat kuivina ja hengittävinä koko suorituksen ajan.

Onko Grip-sukat vain jalkapalloilijoille?

Ei.

Grip-sukat ovat tulleet tunnetuksi jalkapalloilijoiden käytöstä, mutta ne soveltuvat käyttöön esim. Futsalissa, jenkkifutiksessa, pesäpallossa, salibandyssä, lentopallossa, padelissa.

Sukkamme soveltuvat myös loistavasti arkeen esim. lenkille tai kuntosalille.

Kuinka pitkät toimitusajat ovat?

Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Käsittelemme kaikki tilaukset kuluvan päivän aikana. Tilaukset jotka on tehty ennen kello 13, postitetaan saman päivän aikana.

Sesonkiaikana on hyvä muistaa, että meistä riippumattomista syistä toimitusajoissa saattaa olla hieman viivettä.

Joukkue- ja ryhmätilaukset

Mikäli olet kiinnostunut joukkue- tai ryhmätilauksen tekemisestä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@salvesports.com